9 november 2012

Drömmar
Ett sånt, ett sånt eller ett sånt..!

Ett växthus är vad jag drömmer om att ha i trädgården.Växthus är något av det bästa man kan äga tycker jag. Mest har jag erfarenhet av kallväxthus och att ett sådant förlänger odlingssäsongen med minst två månader. I ett växthus kan man till och med odla sina drömmar! Sug på den!


Fler drömmar hittar du om du klickar på länken nedan.
 


17 kommentarer:

 1. Då är vi två! Må dina, och mina, drömmar slå in!
  Ha en underbar helg!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Härlig DRÖM som du delar med många...=)
  Trevlig helg !

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 3. Den drömmen har jag haft länge! Och nu är lycklig för den håller på att bli sann. Än så länge ser det inte ut riktigt som det ska i slutändan, men jag kan odla i alla fall i det till våren, och sedan har vi hela sommaren att göra det klart. Gissa om jag är lycklig! Det är verkligen en dröm, i olika skepnader i och för sig för olika människor. Många av dina drömväxthus ser rätt stora ut ...
  Önskar dig en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Ojoj, dom där långa växthusen är verkligen en odlardröm. Jag har redan ett växthus men drömmer om fler, finare och större. Växthus kan man inte ha för många. Ha det bra :-)
  /Liv

  SvaraRadera
 5. Det gillade jag ... att "man kan odla sina drömmar" i ett växthus. Det är ju precis så som det är. Vi verkar vara många som drömmer om ett växthus. Bara ordet låter som en dröm för mig.

  Önskar dig en riktigt skön helg!

  SvaraRadera
 6. Å gå inn i et veksthus,lukte grønt og jord, kjenne fuktigheten, og se at plantene vokser selv om det er vinter ute, er en drøm. Ha det godt! Anne

  SvaraRadera
 7. underbar dröm!!
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 8. Härligt med drömmar för de kostar ju inget. Växthus är något som aldrig ångara dessutom.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 9. Så gott att drömma om saker som ger lust till liv och kreativiet...
  Trevlig Helg!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 10. Vilka härliga bilder på växthuset.

  Härligt att kunna drömma och se framåt.

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 11. Håber din drømme bliver til virkeligheden snart :)

  SvaraRadera
 12. Klart du ska ha ett växthus... kanske inte så stort?...eller? Oavsett så är det självklart så att man odlar sina drömmar där :)

  SvaraRadera
 13. Växthus, javisst! Men du - ta till ordentligt! Det vanligaste misstaget är att man väljer för smått! Minst 20 kvadrat, se det som en investering för livet!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 14. Tack för härliga inspirerande bilder, här är det dags att odla sina drömmar ;-) Alla inredningstips behövs. Lycka till med förverkligandet av drömmarna ! Ha en fortsatt skön helg
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 15. Helt klart en fantastisk dröm. Det ser ju dessutom väldigt charmigt ut, växthuset. Där har nog allraredan många drömmar odlats fram :)

  SvaraRadera