12 maj 2015

Fräschingar
Mina tulpaner går i smörgult, vitt  och lila. I höstas var den första hösten som jag satte tulpaner här och så mycket glädje som de redan har gett så sätter jag gladeligen ännu fler till hösten som kommer. Sen om det var samma färg på lökpåsen som kom upp i verkligheten det är en annan femma. Jag har för mig att det var åt annat jag satte... Händer det er också?

Vad de heter har jag ingen aning om. Jag har inget intresse av att spara påsarna och har så mycket annat som jag ska komma ihåg, Jag njuter av dem desto mer istället ;-)


13 kommentarer:

 1. Bilden på lökpåsen stämmer sällan med verkligheten, tyvärr. Men dina tulpaner ser väldigt lyckade ut i alla fall.
  /Katarina

  SvaraRadera
 2. Jag fastnar för den dubbla gula men alla är fina. Jo jag spar påsarna, tycket det är kul att se om det är rätt sort. Man blir verkligen glad av tulpaner.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Den dubbla gula va super fräsch. Gör som du, glömmer bort vad de heter...
  Och vet att jag planterade lila, men det kom upp röda.
  Ha det bäst. Åsa

  SvaraRadera
 4. Hei! Smørgult er en favoritt. Har en som heter 'Verona'. Ligner på din i det første bildet. Det dumme med å ikke huske navnet på planter, er at det kan være vanskelig å få tak i dem hvis du har lyst på en. Men egentlig er det likegyldig hva de heter, bare de er vakre.
  Klem! Anne

  SvaraRadera
 5. Synnerligen fina. Jag har inte heller så stort intresse av vad varje tulpan heter, bara de är fina./ Britt

  SvaraRadera
 6. Ja...du sier noe!
  Virkelig flotte varianter du har...og den duble gule er bare sååå flott!
  Fine dager ønskes deg:)

  SvaraRadera
 7. Så fint! Nä tulpanpåsarna kan vara vad som helst. Här har det blivit helt fel ibland, men det blir vackert i alla fall:)))

  SvaraRadera
 8. Tack för din rara kommentar!

  SvaraRadera
 9. Härligt med tulpaner!
  Jodå... visst händer det. Såväl tulpaner som narcisser luras, eller rättare sagt påsarna luras. Ibland blir det ännu bättre än väntat... =o))
  Allt gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 10. Deilige tulipaner i de vakreste farger. Jepp, skjer stadig vekk at det er noe annet som kommer opp en som står på posen:) Men hva gjør det, så lenge de er så fine som dine.
  God uke.
  Jannicke

  SvaraRadera
 11. Härliga tulpaner! Håller med dig - man måste inte minnas allt.
  Jag har också bestämt mig för att jag skall sätta lökar i höst. Har liksom inte unnat mig det innan här på något vis. Nu börjar lite saker bli mer ordning på och då kan man få göra nya saker. Trevligt.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 12. Cool inställning till det där med alla namn! Kan dock bli lite pinsamt om någon (eller man själv) vill skaffa samma sort...
  Tyvärr kan jag bara se de två bilderna till vänster, de andra rutorna har bara vitt och en liten plopp i mitten.
  Allt gott!
  Laila

  SvaraRadera