8 februari 2014

Kvällspromenad

En av fördelarna med att vara här på vintern är att det är alldeles lugnt och nästintill folktomt. Det passar mig just nu väldigt bra att inte behöva ta hand om så många intryck. Bara vågornas rörelser och ljud och snäckplock uppe i sanden och bara gå precis så sakta som man känner för, utan att ens tänka på att man går sakta. 
                                                   *  *  *
Det har varit blåsigt idag, cirka tio meter per sekund eller mer. Såg ut som kuling på havet. Trotsade dock blåsten med en cykeltur, måste hålla ångan uppe nu när det rullar på så pass bra.

                                                   *  *  *
Det finns många fina snäckor med en färg- och formskala som är lite annorlunda än hemma. Jag plockar de finaste till min brorsdotter som fyller fem. Hon har ögon för detaljer och tycker om att ha någon liten pryl i handen. Som en fin snäcka. Jag har lovat.

5 kommentarer:

 1. Fine bileder af vand, sand og himmel!
  God Weekend!
  JetteMajken

  SvaraRadera
 2. Blir avundsjuk på sol, pinje, palmer och cykelturer - men intet är väl som längtans tider...

  SvaraRadera
 3. Hei! Bildene dine er terapi mot vinter og at sola nesten er borte. I dag våkna jeg til sol og det var nesten som å være på en annen planet. Når jeg kommer til sjøen, er det første som slår meg,sjølukta. Lukter Middelhavet salt sjø? Å samle på vakre skjell er meningsfullt. Det vet jeg. En vakker gave.
  Ja, det er Vann garden. Utrolig hage og dame. Skulle ønske at vi hadde mye bedre tid. Følte at vi raste gjennom hagen. Vi var der litt over en time!!!
  God kveld! Takker ja, til mer terapi og nytelse. Anne

  SvaraRadera
 4. Wonderful pictures :)
  Have a nice Sunday :)

  SvaraRadera
 5. Det verkar som du har det bra. Att gå och plocka snäckor på en strand. Så långt därifrån jag är!!

  SvaraRadera