6 december 2013

"Sven"

Efter dagar av förkylning och märkligt oväder längtar jag efter sol och tystnad. Mina förkylningar brukar vara ungefär en vecka av halsont och snörvel... Har jag lite tur nu så slipper jag hostan... Turligt nog är jag väldigt sällan sjuk. Men å vad jag känner för att kunna ta en promenad utan att få hjärtklappning och svettningar!

Denna bilden tog jag häromdagen när den låga men ack så välkomna vintersolen lyste ganska starkt in i vår täppa stund på eftermiddagen. Det finns inte så mycket kvar i trädgården nu som fångar ljuset så bra som pärleternellen (Anaphalis triplinervis) Det är en riktig höstperenn som ger mycket till en rabatt, lyser i vitt hela sensommaren och som sagt står kvar fortfarande. Nu har väl "Sven" rufsat om dem ordentligt...

I övrigt kan jag inte logga in via Mozilla så jag har bytt webbläsare till Chrome, det gick bättre. Får se om det också ger sig.

3 kommentarer:

 1. Alltså, webbläsares hemliga liv. Byter också mellan olika läsare ibland. Jag tycker den lilla granen här nedanför är söt! Och jätteroliga klipp du hittat också. Ska våga mig ut på hästryggen idag och skåda Svens härjningar tänkte jag. Här verkar han ha varit lite matt i pälsen, tror inte det är så farligt. Kram!

  SvaraRadera
 2. Hoppas du kryar på dig snabbt! Själv går jag bara och väntar på att det ska bryta ut nu. Jag har haft Chrome länge nu och det fungerar än så länge, törs inte säga annat.;) Kanske var det en svag rest av Sven som var här och bullrade igår. Din etrenell är jättefin! Kul med växter som orkar vara fina så länge.
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 3. Hei! Har akkurat vært ute en tur og sett sola gå ned. Det er rart å se hvor lange skyggene kan bli. Vintersola gir et vakkert lys. Her har det blåst forferdelig. Liker ikke når naturen raser og det skjer oftere og oftere.
  God bedring og ta det med ro! Anne

  SvaraRadera