2 november 2013

Moodboard November


"Ridå"

Välkommen november!
Varje månad skapar vi moodboards med det som finns i trädgården/naturen just nu; saker och färger som symboliserar den aktuella månaden. Du väljer själv hur du arrangerar och fotograferar och länkar därefter ditt inlägg hos Karin A.


Just där jag bor är det vanligt med benved och hagtorn som färgas röda av sina hängen och bär. Det ser otroligt fint ut med färgerna i grådiset.


Där jag kommer ifrån och växte upp är jag van vid ett ännu plattare jordbrukslandskap, där man kan se flera kilometer över åkrarna utan att buskar och trädridåer skymmer sikten.


Det kan man inte här om man inte står på en höjd. Men jag börjar så småningom vänja mig vid alla träd och buskage, för det är ganska vackert med breda ekar och höga askar som tornar upp sig.

8 kommentarer:

 1. Hei Maria! Har tenkt flere ganger, hvordan vil ditt moodboard for november se ut? Og det overrasker. Jeg blir så imponert og glad over å se hva du har laget. Det er så himla fint. November er en fin måned. Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle skrive om november.
  Vakkert landskap du bor i. Det fine med høsten er at linjene i naturen blir tydeligere.
  Ha det så godt! Anne

  SvaraRadera
 2. Jättefint. Blir det någon tur söderut över vintern i år också? Ha en fin söndag. Kram/Annelie

  SvaraRadera
 3. Vackra och stämningsfulla bilder! Ha en skön söndag...

  SvaraRadera
 4. Hej Maria. Så härliga höstbilder. bilden med det rödbäriga trädet, är det hagtorn alltså? Vi har flera såna träd hemma och jag har inte vetat vad det är. Och nu får jag också en känsla att jag har ätit sylt av hagtorn någon gång. Ha en fin november! Kram
  /Liv

  SvaraRadera
 5. vilka härliga bilder. den översta ridån gillar jag extra mycket
  kram

  SvaraRadera
 6. Galet snygga bilder som visar hur vacker hösten är!!!
  /Lotta

  SvaraRadera
 7. Vackert! Försöker tänka att den där dimman som så ofta är i november är ett slags täcke som sveper in trädgård och natur i ett täcke inför kommande vinter. Hagtorn är vackert om än taggigt. Något av en favorit hos mig, gillar de myckna blommorna, alla bin och humlor som surrar där, fåglarna som får skydd om vintern och så de knalliga bärenpå hösten.

  SvaraRadera