15 maj 2013

Ljusgrönt skimrande


Några dagar till, förhoppningsvis någon vecka till, har boklöven den här riktigt ljusgröna färgen.
Jag hoppas hinna med en runda till skogen i det ljusgröna skimret!Nu blommar lönnen för fullt och blommorna doftar så gott!


8 kommentarer:

 1. Lönnarnas blommor är riktigt läckra så här vid knoppsprickningen tycker jag. Vanlig bok och blodbok går inte heller av för hackor i dessa dagar! Litet tokigt att allt kommer samtidigt kan man tycka...

  SvaraRadera
 2. Bokskogar är så himlans härliga. Kan verkligen sakna dem här uppe. Nu har jag visserligen bara sett dem under sommaren/tidig höst. Det finns en liten bit bokskog på Omberg, så får väl kanske ta mig en tur dit. Häftigt foto på lönnblommorna. :)

  SvaraRadera
 3. Jag kan bara hålla med. Nyutslagna bokar slår det mesta. Att gå i en grönskimrande bokskog är fantastiskt. Fina bilder!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra träd du har fått på bild! Bokskogar på våren är väl det vackraste som finns. Tyvärr har vi inte några i närheten här utan får ge oss iväg lite längre bort.

  SvaraRadera
 5. Det är så vackert ute så man håller på att bli tokig. Ryser av välbehag av dina bilder. Kramar/Annelie

  SvaraRadera
 6. Så vackert! Det finns en helt magisk bokskog på ett ställe som jag tänker varje vår och höst att dit ska jag åka och sen blir det inte av. Men nu blev jag inspirerad. Kram
  /Liv

  SvaraRadera
 7. Dette er vakkert. Vårskog og lys gjennom bladkronene er så vanvittig flott. Ha en god kveld! Anne

  SvaraRadera
 8. Fiiint! Längtar ut i det gröna här från staden!

  SvaraRadera