1 april 2013

Skarpt ljus på verandan

Vi är väl hemkomna efter en fantastisk påskhelg i Belgien med cykling och folkfest!
Dygnets timmar är som huller om buller så därför var det skönt att ta tag i något konkret.

Vårsolens underbara strålar lyste upp och värmde hela verandan och högarna med jordskräp från i höstas, damm och spindelnät, vinterfnurr och vinterfnös från vedkorgarna, framstod klart och tydligt... Men det tog ingen lång stund att få till det.

Det är fortfarande kallt om nosen där ute så pelargonerna får allt bo inomhus lite till. De har verkligen vaknat till liv med nya fina skott och ska få ny jord någon dag.

3 kommentarer:

 1. Så härligt att få damma av vinterdammet, låter ljuvligt. Tur att det alltid finns att göra när man ha behov att göra något "konkret".
  Ha en härlig dag. Kram/Annelie

  SvaraRadera
 2. Fnurr och fnös, det var roliga ord :-) Pelargoniorna längtar väl efter sommar nu, jag hörde att värmen skulle vara på gång. Arton grader eller nåt nästa vecka, det låter nästan för bra för att vara sant! Välkommen hem förresten :-)
  Kram
  /Liv

  SvaraRadera
 3. Kul att du ska börja bränna. En bra idé är att sätta på ugnen i några sekunder, sedan stänga av och känna att alla element är varma. Är dom det så är de hela. Ugnen borde klara av att stå kallt en period, möjligen kan automatiken ta skada av fukt och kyla. Lycka till!

  SvaraRadera