27 mars 2013

Sirligt, vårligt!


Är inte denna kakel underbart och vackert? Det skulle man kunna ha i ett helt badrum eller på verandan eller i vilket rum som helst egentligen! Eller på väggen eller i taket.

Jag kan inte svära på var jag har sett det, men jag tror att det är italienskt. Jag har sparat en bild i min 'Fina-bilder-och-saker-mapp' och sen byggt ihop några plattor i illustrator.

Just nu hinner jag inte med att läsa alla bloggar som jag skulle vilja och det känns verkligen som att jag missar en massa kul... Men jag tar med datorn till hotellet så där kan jag få tid att komma ikapp!

Imorgon kväll bär det av mot Belgien och Aalst där vi ska bo.

Vi ses!


9 kommentarer:

 1. Ja, det var inget fel på det kaklet ! ha det bra Belgien och cykla försiktigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag ska försöka hålla undan för oväntat som kan hända på vägen :-) Hoppas man får höra lite äkta belgisk flamländska också.

   Radera
 2. Heeeelt ljuvligt vackert och snyggt och sinneligt och... galet fint kakel.
  Är toksvag för den där typen an kakel eller betongplattor som det ibland kan vara. Mönstren, symmetrin, färgerna tja det funkar verkligen på mig. Skall ha det när jag blir stor!
  Har jag nämnt att jag samlar på afrikanska tyger och tunikor? Såg på, ett som vanligt utmärkt, Kobra precis från Mali och Burkina Faso - förutom att de belyste film, musik och kulturerna i dessa länder så....färgerna, mönstren, formerna på tyger och kläder... allt jag blir som berusad. J fnissade och sa att det skulle vara kul att se mig på en marknad där... go banana...

  Kram

  ps lycka till med loppet, Kollade precis på vädret där i Belgien och tja som sagt klä dig rätt och lycka till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, visst är det! Och det var så kul för jag hittade en kakelbutik på Mallis där de har 'rätt' fina kakel läs underbara och priset var inte så tokigt heller. Man vill ha en mindre lastbil i dessa lägen.
   Har du inte nämnt! Haha.. bara för det ska jag kolla på Kobra, jag vet det är ett superbra program. En vän till mig var i Mali för några år sedan på en kurs om att bygga hus i lera, hur spännande som helst!
   Ha en fin påsk Malin! Och tack för lyckönskningarna, Kram Maria

   Radera
 3. Snyggt kakel!

  Önskar dig en trevlig resa och en Glad Påsk!
  Ät, njut och må gott!

  SvaraRadera
 4. Det var jättesnyggt och hade passat väldigt bra i mitt kök! Hoppas du får en bra resa och en härlig påsk. Kram!
  /Liv

  SvaraRadera
 5. Hei! Rett og slett nydelig. Skulle ikke hatt det minste problem med å finne en plass til dette. God tur og lykke til! Anne

  SvaraRadera
 6. Trevlig resa och Glad Påsk!
  Annika

  SvaraRadera
 7. Vackert ! Glad Påsk på dig och cykla så det ryker ;-)
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera