4 januari 2013

MoodboardBlev så inspirerad av vackra Moodboards hos Karin A och Lantloppan, att jag tog eftermiddagen till att göra en egen. Detta är vad jag hittade utmed promenadvägen i Cala Marcal, Mallorca.

7 kommentarer:

 1. Vackert! Nu tycker jag ju att du fuskar lite med ditt läge :) men ... så underbart med vit sand? och blommor!

  SvaraRadera
 2. Hihi ja lite fusk är det nog :-) Bara vitt papper under. Det är en grön ö med en del blommor nu, du som gillar klematis, den i mitten är faktiskt en sorts klematis!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt, det är lite andra färger än här hemma i sverige. Den mittersta blomman var otroligt fin, hade nog inte kunnat gissa på clematis. Kan du inte smuggla hem lite fröer från spännande växter, får man det? :-)
  /Liv

  SvaraRadera
 4. Underbar moodboard! Blev också inspirerad att göra en igår, men det får bli ngn ljusare dag. Nu finns det något till dig inne hos mig :-)
  Ha det jätte bra!
  Ulrika

  SvaraRadera
 5. Kjempefin komposisjon. Nyt tiden på Mallorca!. Hilsen Anne

  SvaraRadera
 6. Tack för era hälsningar! Förra året tog vi hem en del små sticklingar av olika fetbladingar som vi har som krukväxter nu och som har tagit sig jättefint. Det kan vara problem att ta med växter som kan bära på sjukdomar, typ potatis och rosor. Då krävs speciella certifikat. Frön får man ta med sig.

  SvaraRadera
 7. Vilket fin början på året att få gå där och botanisera :-) Hade gärna traskat runt på de där klipporna jag också. Fin moodboard fick du till också. Ha en fortsatt skön semester! Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera