5 december 2012

Promenad

Det var sanslöst vackert på min promenad idag, för solen kom fram ibland och det glittrade och lös och det är vi inte så vana vid då dagarna mest varit grå sista tiden och det blir mörkt jättefort. Så när jag kom hem kände jag mig så pigg och redo att ta tag i vilket jobb som helst.







Landskapet är vackert och det är rätt så kuperat här i mittersta Skåne. Det är en bit till närmsta stad, så det är riktigt ute på vischan och även om landskapet böljar ser man ganska långt på alla håll. Själv är jag från den skånska västkusten så därför har jag haft lite problem med alla kullar här :-)




Jag hajade till när jag såg hur snygga spireabuskarna är under de här träden. Ja, det är väl ungefär nu de är det och kanske möjligen i juni när de blommar i vitt. Nypon och andra röda saker är också hur vackert som helst mot snön.



Skogsolvon, Viburnum opulus

6 kommentarer:

  1. Oj så tjusigt!

    Det är nästan så att jag vill ha vintern kvar. :-)

    Ha det gott!
    Daniel

    SvaraRadera
  2. Fantastiska foton! Förstår att du fylls av energi när du har sådana omgivningar! Här har vi haft snöstorm hela dagen, såg knappt var jag satte fötterna när jag pulsade runt med hunden...
    Ha det gott!/Laila

    SvaraRadera
  3. Så stemningsfylt og vakkert. Disse bildene gjorde godt. Ha det godt. Hilsen Anne

    SvaraRadera
  4. Hei,
    Så nydelig bilder av ein flott natur. Virkelig stemningsfullt.
    Ha det fint.

    SvaraRadera
  5. Ljuvliga bilder! En sådan vacker promenadväg du har. Underbara trädbilder!
    Kul med spireabuskarnas vackra bär i snökappa.
    kram Malin

    SvaraRadera
  6. Man blir verkligen mycket piggare nu när det är vitt och fint ute. Tror jag ska försöka få mig en vinterpromenad i helgen, på veckorna hinner man inte mycket innan det blir mörkt.
    Kram /Liv

    SvaraRadera