30 april 2012

VårkvällDet är slutet av april månad och snart är det maj! Min favoritmånad! Dagarna börjar bli varma och snart blir även nätterna ljumna. Än så länge fortsätter vi att tända brasan på kvällen. Det knastrar skönt och ger den där sköna värmen ni vet... Några ljus tänder jag också i fönstret trots att Tranedagen varit här för länge sedan och "tranet" borde sparas nu när det är så ljust om kvällen. 
4 kommentarer:

 1. Här trumpetar tranorna för fullt!
  Det var 11 grader här i går kl 22! Känns nästan overkligt att det redan är 1 maj i morgon. April susade fram.
  Har ni vägarna förbi så är ni alltid välkomna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör de! Det är så härligt med tranor när de dansar runt på himlen, det är ju rätt stora fåglar ändå. Ja nu är den bästa tiden tycker jag, dessa ljusa och ljumna kvällar får man aldrig nog av! Tack så mycket Malin, det är så roligt att vi redan mötts!

   Radera
 2. Jag brukar ibland tända brasan och även tända ljusen på sommaren bara för att det är så mysigt. Uppe hos oss är ju lyset på himlen tänt 24 timmar/dygn under sommarmånaderna så visst ... onödigt men kan ändå ha fullt med mysljus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar att elda! Just nu håller vi på att skaffa mer ved i förråden, det känns viktigt och välgörande även om det är mycket jobb med ved! Härligt att flytta ut ljus och någon lykta på uteplatsen i sommarkvällen också! Var är det du bor?

   Radera