20 september 2015

Vanlig padda
Jag blir extra glad när jag träffar på grodor eller paddor i trädgården, jag har alltid tyckt om för de är så fascinerande med sin märkliga kropp och sitt sätt att röra sig och gräva ner sig och ligga alldeles stilla och vänta på att maten ska gå förbi.

Dessa tre helt vanliga paddor träffade jag på igår när jag flyttade en vedhög. Nu har jag lämnat kvar lite ved under hallonbuskarna intill så att de kan gräva ner sig där istället.

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Det er urtidsdyret i hagen. Det er morsomt å ha dem i hagen. Selv om jeg hopper til når en frosk tar sats for å komme unna. Padder har jeg ikke sett i år. Håper de dukker opp før de går i dvale.
  Klem Anne

  SvaraRadera
 2. Paddor och grodor är favoriter i trädgården. Lika roligt varje gång jag träffar på någon.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är märkliga djur. Ser så trötta och sega ut med sina dästa kroppar, men skenet bedrar. Jaså minsann, de gräver ner sig. Det förklarar hur jag kan ha en i växthuset hela somrarna. Ibland är den där ibland inte.
  Snällt att du lämnade kvar lite ved.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 4. Fina :) Jag blir alltid lika glad när de dyker upp i kökslandet. Bra att du månar om dem !
  Länge sen jag tittade in hos dig nu, det är full fart och ingen tid till att surfa. Men jag ser att du har det superfint när jag kollar dina bilder nu. Ha det gott !
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera