20 februari 2014

Stopp för genmanipulerad majs


Detta är ett otroligt viktigt budskap!

Frågan är hur mycket vi kan göra för att stoppa GMO. Men istället för att bara deppa för det här så gör jag så gott jag kan och sprider vidare, här och på Facebook och hoppas att fler ser och reagerar.

Om vi inte tar hand om våra bin och pollinatörer så blir det svårt att odla mat. Detta är inte en politisk fråga.

På Facebook kan du gå in och gilla GMOfritt Sverige. Där kan du dela den här länken.


3 kommentarer:

 1. Gillar. Jag försöker också sprida sånt här vidare, skriva på namnlistor mm. Känns som att man inte kan göra så mycket annat... Men jag får inte så mycket "likes" på mina miljöinlägg på facebook, gissar att min vänlista inte är så intresserad av detta. Söta katter får man däremot många likes på, det engagerar de flesta.
  Kram /Liv

  SvaraRadera
 2. Hei Maria! Dette er så utrolig viktig. Jeg er ikke på Fb, men jeg kan bli flinkere til å bruke bloggen. Kjenner du til http://noels-garden.blogspot.com/? Han er opptatt av EU-direktiv som ikke akkurat tjener miljøet eller mindre gartnerier som prøver seg mot de store gigantene.
  Takk for aspargesråd! Har laget opphøyde bed, men jeg har ikke blandet sand i jorda. Det skal gjøres. God kveld på Mallis! Anne

  SvaraRadera
 3. Precis som Lantloppan: Gillar!! Intressant det där hon skriver om att hon får likes på sina "trevliga" inlägg men när det börjar bli lite oangenämt, ja då vill folk inte vara med längre. Vi människor är till och med bättre än strutsarna på att stoppa huvudet i sanden.......
  Ska läsa in mig bättre på detta med GMO majs.

  Majrovan var jättegod, MUMS!!! Rå tycker jag inte den var god, men så stekte jag till den mmmmmmmmmmm!! Detta ska absolut odlas till somaren.
  Det blir lite svårt att lägga gödsel vid mina sparris, de små rackarna dyker nämligen upp på olika ställen varje år - så då får jag lägga gödsel i heeeeeeeeeela trädgården.:)
  Ha en fin helg! Una abraçada/Annelie

  SvaraRadera